Guanyadors

2016 al Sr. Josep Suñé i Sabadí, en reconeixement de la seva vàlua i llarga trajectòria professional en l’àmbit del turisme, al capdavant dels càmpings Las Dunas i L’Escala, i per haver mantingut el lideratge a Europa, fomentant el sector i portant-hi el nom de la Costa Brava.

2015 al Sr. Josep Colomer Trias, professional del sector de l’hostalatge, en reconeixement de la seva vàlua i trajectòria professional en turisme, al capdavant de l’Hotel Trias de Palamós i de la seva vinculació amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Palamós.

2014 al Sr. Josep Maria Martín, professional del sector de les agències de viatges de la Costa Brava

2013 al Sr. Vicenç Andreu i Sancho, en reconeixement a la seva tasca professional per haver contribuït de manera significativa a l’increment de la qualitat global del sector turístic i a la projecció de les comarques de Girona arreu del món.

2012 als Srs. Joan, Josep i Jordi Roca i Fontané, del restaurant El Celler de Can Roca, en reconeixement a la tasca professional, que ha contribuit de manera significativa a l’increment de la qualitat global del sector turístic i a la projecció de les comarques de Girona arreu del món.

2011 al Sr. Climent Guitart i Pascual, a la tasca professional.

2010 al Sr. Josep Antoni Cuadrat i Dones, per la seva trajectòria en el sector de la restauració i molt especialment per haver impulsat l’associacionisme d’empresaris de la Costa Brava.

2009 al Sr. Baltasar Parera i Coll, per la seva trajectòria professional.

2008 al Sr. Joan Figueras Bassols, per la seva trajectòria com a fundador i gestor de l’Hotel Mas de Torrent.

2007 al Sr. Jordi Noguera i Batlló, per la seva trajectòria com a propietari i gestor al capdavant durant més de 50 anys de l’Hotel Santa Marta.

2006 al Sr. Ferran Adrià i Juli Soler, per la seva tasca en el restaurant el Bulli.