Guanyadors

2023 a Josep Ros i Pijoan, fundador i propiertari de Creuers Mare Nostrum, de l’Escala, en reconeixement a la tasca professional, pioner a oferir experiències marítimes úniques per a la descoberta dels valors i atractius naturals de la Costa Brava. Compromès en la conservació del medi natural, la seva empresa ha esdevingut la primera companyia de transport marítim de passatgers a obtenir la Carta Europea del Turisme Sostenible al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Altrament, se’n remarca la vocació, la contribució al sector turístic i l’estima a la nostra terra.

2022 a Martí Sabrià i Deulofeu, en reconeixement a la trajectòria professional: per deixar un llegat d’iniciatives turístiques al Baix Empordà en haver exercit durant més de quatre dècades de director del Grup Costa Brava Centre i haver estat impulsor de la creació de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

2021 a Josep Comaposada i Seuba, en reconeixement de la seva llarga trajectòria professional durant la qual s’ha dedicat al sector turístic, majoritàriament al de l’allotjament turístic. Del premiat també es reconeix el seu esforç i compromís amb el sector i amb la cultura, amb el qual ha contribuït a la projecció de la marca Costa Brava a l’exterior.

2020 a la Sra. Carme Hospital i Poch, en reconeixement de la seva llarga trajectòria professional, mantenint el lideratge dels seus establiments i fomentant el turisme de qualitat a la Costa Brava. Alhora, es distingeix també el seu compromís amb el sector de l’hostaleria, la cultura i l’esforç, i la seva contribució en la projecció de la marca Costa Brava a l’exterior.

2019 al Sr. Filippo Rigat i Tortorici, en reconeixement de la seva trajectòria professional, dedicació, esforç, valors i virtuts en el desenvolupament del turisme a les comarques de Girona i, especialment, per la seva iniciativa i aportació significativa al desenvolupament i la gestió d’hotels i altres infraestructures turístiques a la Costa Brava i al Pirineu de Girona.

2018 al Sr. Lluís Torrent i Suñé, en reconeixement de la seva trajectòria professional, dedicació, esforç, valors i virtuts en el desenvolupament del turisme a les comarques de Girona, al capdavant de Ceigrup Torrent API, per la seva aportació significativa al sector de les agències de lloguer d’apartaments turístics a la Costa Brava.

2017 al Sr. Josep Maria Molist i Codina, en reconeixement de la seva vàlua i llarga trajectòria professional en l’àmbit del turisme, al capdavant d’Evenia Hotels, de Lloret de Mar, per haver projectat la imatge de la Costa Brava arreu del món.

2016 al Sr. Josep Suñé i Sabadí, en reconeixement de la seva vàlua i llarga trajectòria professional en l’àmbit del turisme, al capdavant dels càmpings Las Dunas i L’Escala, i per haver mantingut el lideratge a Europa, fomentant el sector i portant-hi el nom de la Costa Brava.

2015 al Sr. Josep Colomer Trias, professional del sector de l’hostalatge, en reconeixement de la seva vàlua i trajectòria professional en turisme, al capdavant de l’Hotel Trias de Palamós i de la seva vinculació amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Palamós.

2014 al Sr. Josep Maria Martín, professional del sector de les agències de viatges de la Costa Brava

2013 al Sr. Vicenç Andreu i Sancho, en reconeixement a la seva tasca professional per haver contribuït de manera significativa a l’increment de la qualitat global del sector turístic i a la projecció de les comarques de Girona arreu del món.

2012 als Srs. Joan, Josep i Jordi Roca i Fontané, del restaurant El Celler de Can Roca, en reconeixement a la tasca professional, que ha contribuit de manera significativa a l’increment de la qualitat global del sector turístic i a la projecció de les comarques de Girona arreu del món.

2011 al Sr. Climent Guitart i Pascual, a la tasca professional.

2010 al Sr. Josep Antoni Cuadrat i Dones, per la seva trajectòria en el sector de la restauració i molt especialment per haver impulsat l’associacionisme d’empresaris de la Costa Brava.

2009 al Sr. Baltasar Parera i Coll, per la seva trajectòria professional.

2008 al Sr. Joan Figueras Bassols, per la seva trajectòria com a fundador i gestor de l’Hotel Mas de Torrent.

2007 al Sr. Jordi Noguera i Batlló, per la seva trajectòria com a propietari i gestor al capdavant durant més de 50 anys de l’Hotel Santa Marta.

2006 al Sr. Ferran Adrià i Juli Soler, per la seva tasca en el restaurant el Bulli.