Guanyadors

2023 per a l’Hotel Puigcerdà, en reconeixement del projecte empresarial, una empresa familiar amb cinquanta anys de trajectòria en el sector de l’hostaleria ceretana i un establiment hoteler i gastronòmic amb una àmplia oferta de serveis de qualitat. Altrament, se’n valora la participació en associacions i col·lectius de la comarca de la Cerdanya i la implicació en la promoció turística del Pirineu de Girona.

2022 per al Grup Sènia, en reconeixement al projecte empresarial, l’empresa familiar amb més establiments de càmpings de Catalunya, els quals destaquen per la sinergia entre l’entorn i la innovació del servei i per integrar els allotjaments de forma orgànica en el paisatge.

2021 a l’empresa Sarfa, SL, en reconeixement de l’excel·lent tasca desenvolupada en els seus cent anys d’història, durant els quals ha interconnectat el territori i ha contribuït al desenvolupament i el posicionament del sector turístic gironí.

2020 per al Grup Peralada, en reconeixement de l’excel·lent tasca desenvolupada com a grup empresari familiar amb presència en nombrosos sectors com l’hostaleria, l’oci, la cultura, la producció vitivinícola i la indústria, amb gairebé totes les activitats ubicades al voltant de la vila de Peralada.

2019 a Petits Grans Hotels de Catalunya, en reconeixement de l’excel·lent tasca desenvolupada per aquesta marca, creada fa setze anys, en el sector turístic de l’allotjament, amb hotels boutique i de petita dimensió i amb més de noranta establiments adherits, i per haver contribuït a convertir-los en una experiència turística d’èxit.

2018 a les empreses Triton Diving, Centre d’Immersió Roses, Unisub Estartit i Centre d’Immersió Snorkel, en reconeixement de l’excel·lent tasca desenvolupada a favor de les activitats subaquàtiques de la Costa Brava, que ha esdevingut una experiència turística d’èxit.

2017 a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, en reconeixement a l’excel·lent tasca desenvolupada per la institució al llarg dels anys pel que fa a la formació exemplar dels estudiants de turisme, per haver situat la facultat com a referent mundial en aquest àmbit.

2016 a l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), per l’organització de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, que enguany commemora el seu 50è aniversari, i per haver contribuït a la projecció de la marca Costa Brava arreu del món, associant-la a valors com és ara la cultura i la identitat.

2015 a l’Associació de Càmpings de Girona, en reconeixement de la tasca de promoció del nostre territori i de posicionament de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de qualitat en els principals mercats emissors.

2014 a l’Associació Cuina de l’Empordanet, per haver aconseguit donar a conèixer i projectar la marca Costa Brava a través de la cuina, associada als valors de la cultura, la identitat i el paisatge.

2013 al Grup Peralada per haver aconseguit donar a conèixer i projectar la marca Costa Brava arreu del món i per haver-la associat amb els valors de la cultura, la identitat i el paisatge.

2012 a la Fundació Gala-Salvador Dalí per haver aconseguit donar a conèixer i projectar la marca Costa Brava arreu del món i per haver-la associat amb els valors de la cultura, la identitat i el paisatge.

2011 al Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava – Trofeu Vila de Blanes.

2010 al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per la seva aposta per l’excel·lència en matèria de turisme de qualitat sostenible i respectuós amb el medi ambient.

2009 al projecte empresarial, Estació d’Esquí La Molina – Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, per ser capdavanter en turisme de neu i per l’organització dels Campionats del Món de Neu.

2008 a Lloret Turisme, pel projecte dels Jardins de Santa Clotilde.

2007  al projecte empresarial Itinerànnia, xarxa de senders, impulsat per Ripollès Desenvolupament, Turisme Garrotxa i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

2006 a la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.