Guanyadors

2022 per a la EcoTurisme Can Buch, pel seu projecte d’allotjament sostenible i autosuficient a Sant Aniol de Finestres, que alhora és una proposta de turisme interior de qualitat, centrat en la salut i basat en la sobirania energètica i alimentària, amb l’objectiu de compartir i conscienciar el visitant de la Garrotxa.

2021 per a la família Mestres, per haver-se convertit en una família capdavantera en la gestió dels càmpings, sempre amb afany d’innovar, crear producte i créixer tenint present la seguretat, la sostenibilitat, la qualitat i la innovació.

2020 per al Festival de Torroella de Montgrí, per haver-se convertit en un ambaixador de primer ordre a l’exterior de la nostra cultura i identitat, així com del nostre territori, en aquests quaranta anys de trajectòria.

2019 a Cuina Volcànica de la Garrotxa, pel compromís amb el territori, la recuperació i la promoció d’una cuina amb identitat pròpia, i també per la recerca de noves tendències culinàries des de fa vint-i-cinc anys.

2018 RCR Aranda Pigem Vilalta Arquitectes, per haver-se convertit en ambaixadors de primer nivell de la cultura i la identitat de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a l’exterior.

2017 a La Molina, Masella, Vall de Núria, Vallter 2000 i Guils Fontanera, en reconeixement a l’excel·lent tasca desenvolupada per aquestes entitats i empreses, al llarg dels anys, pel que fa a la promoció dels esports d’hivern i del Pirineu de Girona arreu del món.

2016 a Denis O’Brien, en reconeixement de la seva tasca professional i la seva cerca constant de l’excel·lència en l’àmbit del golf i l’allotjament, promovent valors com ara el servei, la cultura de l’esforç i la dedicació al sector turístic, així com l’estimació envers la Costa Brava, per tal de posicionar la marca arreu del món.

2015 al Sr. Raimon Martínez Fraile, a títol pòstum, en reconeixement de la seva tasca personal i professional, per haver acumulat valors com són ara la vocació de servei, la cultura de l’esforç, la dedicació al sector turístic i, també, l’estima a la Costa Brava.

2014 al SrNarcís Coll i Frigola, empresari turístic de la Costa Brava, en reconeixement a la seva tasca personal i professional per acumular valors com la vocació de servei, la cultura de l’esforç, la dedicació en sector turístic i, també, l’estima per la Costa Brava.

2013 als SrsConcepció Ferrarons Domènech i Hermenegildo Vilaseca Erich, per la seva contribució al turisme del Pirineu de Girona, i per la projecció i el posicionament d’aquesta marca arreu del món.

2012 al Sr. Josep Maria Parramón i Martínez, per la seva contribució en la projecció i el posicionament de les marques i serveis turístics de la Costa Brava i Pirineu de Girona a la Federació Russa i als mercats de l’Est durant els darrers 20 anys.