Guanyadors

2021 a Montse Serra i Buxeda, en reconeixement, d’una banda, de la seva trajectòria i experiència professional en l’àmbit de la restauració a les comarques gironines, ja que ha portat l’ofici de cap de sala del restaurant Miramar de Llançà a l’excel·lència, i, d’una altra, de la seva vocació de servei, la cultura de l’esforç de què sempre ha fet gala, la dedicació i l’estima per la Costa Brava.

2020 per a Elena Gascons i Díaz, en reconeixement de la seva trajectòria i experiència professional en l’àmbit de la restauració a les comarques gironines, portant a l’excel·lència l’ofici de cap de sala del Restaurant Tinars, i per la seva vocació de servei, cultura de l’esforç, dedicació i estima per la Costa Brava. 

2019 al Sr. Toni Gerez i Dieguez, en reconeixement de la seva tasca personal i professional en el sector de la restauració, així com per la seva vocació de servei, cultura de l’esforç, dedicació i estima per la Costa Brava.

2018 al Sr. Josep Font i Casadevall, cap de sala de l’Hotel Sa Punta de Pals, en reconeixement de la seva trajectòria i la seva tasca personal i professional en el sector de la restauració de la Costa Brava, ja que ha portat l’ofici de cap de sala a l’excel·lència i ha esdevingut un referent en la seva professió.

2017 a la Cuina de Sils, en reconeixement a la seva trajectòria en els darrers 25 anys, per haver tingut com a objectiu projectar i difondre la cuina tradicional catalana arreu del món.

2016 a l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, en reconeixement de la seva trajectòria docent en l’àmbit de la formació de professionals de la restauració i l’hostaleria, els darrers cinquanta anys, i perquè promou valors com és ara la vocació de servei, la cultura de l’esforç, la dedicació i la innovació en la gastronomia del nostre territori.

2015 al Sr. Jaume Subirós i la família Mercader, del Motel Empordà de Figueres, en reconeixement de la seva tasca personal i professional, perquè acumulen valors com són ara la vocació de servei, la cultura de l’esforç, la dedicació i la innovació en la gastronomia del nostre territori.