Guanyadors

2021 a l’empresa Sarfa, SL, en reconeixement de l’excel·lent tasca desenvolupada en els seus cent anys d’història, durant els quals ha interconnectat el territori i ha contribuït al desenvolupament i el posicionament del sector turístic gironí.

2020 per al Grup Peralada, en reconeixement de l’excel·lent tasca desenvolupada com a grup empresari familiar amb presència en nombrosos sectors com l’hostaleria, l’oci, la cultura, la producció vitivinícola i la indústria, amb gairebé totes les activitats ubicades al voltant de la vila de Peralada.

2019 a Petits Grans Hotels de Catalunya, en reconeixement de l’excel·lent tasca desenvolupada per aquesta marca, creada fa setze anys, en el sector turístic de l’allotjament, amb hotels boutique i de petita dimensió i amb més de noranta establiments adherits, i per haver contribuït a convertir-los en una experiència turística d’èxit.

2018 a les empreses Triton Diving, Centre d’Immersió Roses, Unisub Estartit i Centre d’Immersió Snorkel, en reconeixement de l’excel·lent tasca desenvolupada a favor de les activitats subaquàtiques de la Costa Brava, que ha esdevingut una experiència turística d’èxit.

2017 a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, en reconeixement a l’excel·lent tasca desenvolupada per la institució al llarg dels anys pel que fa a la formació exemplar dels estudiants de turisme, per haver situat la facultat com a referent mundial en aquest àmbit.

2016 a l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), per l’organització de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, que enguany commemora el seu 50è aniversari, i per haver contribuït a la projecció de la marca Costa Brava arreu del món, associant-la a valors com és ara la cultura i la identitat.

2015 a l’Associació de Càmpings de Girona, en reconeixement de la tasca de promoció del nostre territori i de posicionament de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de qualitat en els principals mercats emissors.

2014 a l’Associació Cuina de l’Empordanet, per haver aconseguit donar a conèixer i projectar la marca Costa Brava a través de la cuina, associada als valors de la cultura, la identitat i el paisatge.

2013 al Grup Peralada per haver aconseguit donar a conèixer i projectar la marca Costa Brava arreu del món i per haver-la associat amb els valors de la cultura, la identitat i el paisatge.

2012 a la Fundació Gala-Salvador Dalí per haver aconseguit donar a conèixer i projectar la marca Costa Brava arreu del món i per haver-la associat amb els valors de la cultura, la identitat i el paisatge.

2011 al Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava – Trofeu Vila de Blanes.

2010 al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per la seva aposta per l’excel·lència en matèria de turisme de qualitat sostenible i respectuós amb el medi ambient.

2009 al projecte empresarial, Estació d’Esquí La Molina – Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, per ser capdavanter en turisme de neu i per l’organització dels Campionats del Món de Neu.

2008 a Lloret Turisme, pel projecte dels Jardins de Santa Clotilde.

2007  al projecte empresarial Itinerànnia, xarxa de senders, impulsat per Ripollès Desenvolupament, Turisme Garrotxa i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

2006 a la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.