Guanyadors

2016 Categoria mitjans escrits al periodista català Salvador Garcia-Arbós i al fotògraf Roberto Ivan Cano, pel reportatge «Girona, y los sentidos despertaron», publicat a la revista Club +Renfe, tant en reconeixement de la qualitat del text i els continguts gràfics com per la seva contribució a la projecció de Girona i la Costa Brava. Categoria mitjans audiovisuals a Viktoriia Garmashova per la sèrie de quatre capítols del programa de televisió rus Turisme i viatges, emès per Samara TV, que contribueix a difondre i projectar els valors en relació amb la natura, l’enogastronomia i la cultura de la Costa Brava. Categoria mitjans digitals a la bloguera portuguesa Sofia Vasconcelos, pel treball digital «One week in Costa Brava – A guide for families», publicat al blog From Madeira to Mars, en reconeixement de la qualitat dels continguts, la temàtica i l’audiència assolida, així com per haver contribuït a la projecció de la destinació. Categoria mitjans audiovisuals digitals, al periodista i bloguer Paco Nadal pel vídeo Un vuelo muy especial sobre la Costa Brava, publicat al canal Paco Nadal, Supongo, de YouTube, en reconeixement de la qualitat del vídeo, l’audiència obtinguda i la difusió dels atractius naturals, culturals i paisatgístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

2015 Categoria mitjans escrits a la periodista espanyola Arantxa Neyra pel reportatge Cataluña. Cadaqués: Más que una cala bonita, publicat a la revista IN Magazine, i pel monogràfic sobre Catalunya de la revista Condé Nast Traveler, en reconeixement de la qualitat dels textos i dels continguts gràfics, i de la gran audiència assolida, que contribueix a la projecció de la Costa BravaCategoria mitjans audiovisualsÓscar Checa per la sèrie de quatre càpsules emeses en el programa radiofònic Escapadas, de Radio 5 – RNE, que contribueixen a difondre i projectar els valors naturals, enogastronòmics i culturals de la Costa Brava. Categoria mitjans digitals al videobloguer italià  Emiliano Bechi Gabrielli pel vídeo digital In Pyrenees. The door to the Costa Brava, en reconeixement de la qualitat, la sensibilitat i la projecció, per a una audiència global, dels atractius paisatgístics, culturals, enogastronòmics i identitaris de la destinació Pirineu de Girona.

2014 Categoria mitjans escrits a Anne Z. Cook, de l’agència Tribune Content Agency, en reconeixement a la qualitat periodística dels diferents articles sobre la Costa Brava i el Triangle Dalinià publicats als diaris Huffington Post, Minneapolis Star Tribune i Pittsburgh Post Gazette. Categoria mitjans audiovisuals a Pere Puigbert pel documental Anima Naturae, que contribueix a difondre els valors naturals i paisatgístics que identifiquen el territori de l’Empordà en l’estat més pur i a mostrar una perspectiva poètica de la destinació. Categoria mitjans digitals a la periodista britànica Eddi Fiegel per la publicació de la guia Costa Brava Travel Guide al portal del diari nacional The Telegraph, en reconeixement a l’amplitud i qualitat dels continguts textuals i gràfics tractats en les múltiples seccions.

2013 Categoria mitjans escritsManuel Meyer, de la Deutche Presse Agentur, en reconeixement a la qualitat periodística per l’article «Die unbekannte Seite der Costa Brava: Wanderung auf dem Camí de Ronda» i l’àmplia difusió de la marca Costa Brava a Alemanya. Categoria mitjans audiovisuals al documental «Alle falde del Kilimangiaro: Catalogna» produït per Dario Marani i emès per la cadena italiana RAI 3. Categoria mitjans digitals a Barbara Ann Weibel, pel blog de turisme i viatges Hole in the Donut Cultural Travel en reconeixement a la sèrie de publicacions dedicades a difondre la cultura, la gastronomia, el paisatge i la idiosincràsia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona al món.

2012 Categoria premsa escrita a la revista Cestopisy, Travel Digest i Psí Kusy i a l’autora Milusa Válková, pels articles «Kraj, který inspiroval Salvador Dalíhoda», «Pyreneje na dosah» i «Svátek v Pyrenejích». Un accèssit en la categoria mitjans escrits a la Guia d’enoturisme de l’Empordà: 180 llocs per gaudir del turisme del vi i més de 200 vins recomanats i al seu autor, Lluís Tolosa Planet. En categoria mitjans audiovisuals va quedar desert i en categoria mitjans digitals al blog de viatges Velvet Escape, del bloguer Keith Jenkins.

2011 Categoria premsa escrita a la revista Reize&Magazine i al seu autor, Hans Avontuur, pel reportatge «Costa Brava, terug naar de Wilde kust». En categoria mitjans audiovisuals a Radio Televisone Italiana, Rai Uno, pel programa Dreams Road 2010 dedicat a Catalunya, de la productora Gekofilm, produït per Valeria Cagnoni i Emerson Gattafoni.

2010 Categoria premsa escrita a la revista de viatges i gastronomia australiana Australian Gourmet Traveller en reconeixement al reportatge «The Fabled Coast» i en categoria mitjans audiovisuals a Deutche Welle TV en reconeixement al programa «Euromaxx Reiselust» dedicat a la comarca de la Garrotxa.

2009 Categoria premsa escrita a la revista Descobrir pel conjunt de treballs presentats al voltant de diverses comarques i destinacions de la Costa Brava. En categoria premsa audiovisual al portal televisiu britànic Travelguru.tv per la producció dels programes «Guide to the Girona province» i «Walking&Cycling in Catalonia».

2008 Categoria premsa escrita a la revista Le Journal de l’Évasión, al reportatge «Espagne: Catalogne de charme». En categoria premsa audiovisual a la productora Cactus d’Andorra per la producció de 4 capítols de la sèrie «GPS».

2007 Categoria premsa escrita a la revista Gastronom Magazine, al reportatge «Girona: fusió de gèneres». En categoria premsa audiovisual a Canal 4 Castilla y León, a la sèrie «Tiempo de viajar».

2006 Categoria premsa escrita a la revista Volta ao Mundo, al reportatge «Verao Azul na Costa Brava». En categoria premsa audiovisual a la cadena de televisió alemanya Saarlandischer Rundfunk, al programa «Reiseweg Spanien, Von der Costa Brava in die Pyrenäen» i a la cadena Bòsnia i Hercegovina BHT1 al programa «In the Shadow of Dalí».